camping udstyr aarhus

bassett furniture sale 5800 CASTLE WEDDING OG EN HESTE KJOLE..

lille bord beton

original linoliemaling haderslev læge allan moos PRINSESSEN FRA FYN ..  tæt på.. eller bare meget (meget) langt fra.. haha. Endelig tilbage i Havnen, hvor M ligger og snorker ved siden af mig. Der er ikke noget der er så skidt, det ikke er godt for noget andet – for jeg fik fjernsynet for mig selv, og den eneste Magnum is der var i fryseren.

gode navne til dyr Vi var til bryllup hos vores venner igår, vores venner som også bor i Singapore, men som jeg kender fra før vi rejste. De holdte det mest magiske bryllup på Holckenhavn Slot – en location jeg altid har drømt om, skulle danne ramme om mit bryllup. Men det forbliver nok forevigt bare en drøm.

skibsvrag i danmark Det var helt specielt for mig, da jeg jo selv er fra Nyborg, at få lov til at se byen fra den side af, da stedet virkelig er så romantisk, mere end man overhovedet kan drømme om. Jeg kan slet ikke vente til de får alle deres billeder 💕

krydstogt fra tyskland Som alle bryllupper, går de altid så fandens hurtigt, man føler lige man er gået til bords, og uden at blinke, så skal der danses inden urerne slår midnat. Så selvom vi gik til bords kl 17’ish så var det som om, urerne blev skruet frem i en speed fart. Men det er heldigvis kun gode tegn, det er jo fordi man er i godt selskab.

maleficent full movie Jeg var hoppet i min nye Baum Und Pferdgarten heste kjole, som min veninde Nanna havde fundet til mig. Hun havde spottet den for lang tid siden, og sendt 14 sms’er at det var altså den helt perfekte kjole til festen. Så forleden dag tog vi i ILLUM for at købe den. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har købt en kjole til den slags penge, da min piggybank, ikke er så fyldt, når man lever som expat wife, så det er ret mange penge for mig, at bruge på én kjole. Men jeg måtte jo give hende helt ret, det bare er en Riksen kjole.

de tolv månder Jeg var bange for om der var flere der ville komme i den kjole, så jeg havde skiftetøj med. Det sæt skiftede jeg til, da vi gik til bords. Jeg har ikke selv, fået knipset nogle billeder af sættet, men håber der dukker nogle op af det 🙂

thunderbird mail dansk Nu vil jeg prøve at falde i søvn, så jeg kan blive et helt menneske igen❤

buske til haven Nat nat

toot sweet vifter XX

hugo boss number one R

andelskassen ikast webbank

 • audrey hepburn citat thy hallens motionscenter

  shark attack thailand Den er bare så fin den kjole der! 🙂

  træningshuset i lind Siden  ·  wolf erlbruch and døden og tuligpanen
 • verdens rigeste lande 2018 Henriette

  apple ur pris Hvor er det en fin kjole til dig, men skoene er jo helt perfekte

  katedral i barcelona Pelskvasten på din taske har jeg spottet et par gange, hvor er den fra ?

  stop cars mcqueen Siden  ·  quartz consult danmark
  • jake english logo Rikke May

   hvad er selvrespekt Pelskvaste er bare en billig en her fra Singapore. Men du kan få rigtig fine af slagsen hjemme i DK ; )

   genoptræning efter blodprop i hjernen Siden  ·  tilbud weber q3200
  • projekt unknown ruskindsjakke Cathrine

   hvilken vulkan gik i udbrud i pomjaji Stop nu jer selv med det pels – det er jo fuldstændig ligegyldigt med sådan en kvast der hænger fra jeres taske. I overlever fint uden og til gengæld undgår en masse dyr at lide under det – totalt win-win 🙂

   bøger sara blædel Siden  ·  click photo aalborg
 • woden storm sneakers black happy birthday auntie

  løvens legeland fødselsdag stuen Så fin 🙂

  ting jeg er gode til Siden  ·  luksusvillaer med pool i barcelona

Skriv en kommentar

Skriv et svar

marga furlana rasmussen kill bill imdb Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med sorte bukser med hvid stribe *

træstakit til haven

hvorfor er vandet blåt

rejsekort til emil svarark

henning koppel kande

jødedommens hellige bog

 

Næste indlæg

lisbeth zornig andersen