pablo picasso malerier

superliga live streaming TIK TAK TIDEN GÅR // SAMME TID SIDSTE ÅR..

mester klip søborg

hvor gammel er ronaldo map of texas counties KLOKKEN SLÅR Sidste år i maj mdr. der så mit liv helt anderledes ud. Jeg var i Danmark da min veninde skulle giftes på Holckenhavn slot. Jeg nød det danske forår, jeg drak kold Rosé på terrassen hos min Nanna , jeg nød de tidlige morgener i Nordhavn. Jeg forlod Bella for første gang, og fløj rigtig langt væk fra hende, med den største knude i maven. Jeg skubbede mine egne grænser, men jeg overlevede dem også.

inspirational women against all odds Præcis i dag for 1 år siden, der pakkede Jeg min kuffert og tog retur mod Singapore, med min far under armen, og skulle i 10 dage vise ham hvordan vi levede. Det endte med at blive hans livs sidste store rejse, og snakken om, at Bali skulle blive vores næste destination, det er for evigt bare blevet til drømme – og de er heller ikke så slemme at have. Måske han og jeg, vi mødes der igen på et andet tidspunkt i livet.

brugte anders and blade I dag tager jeg på en lille rejse selv, bare ud i det blå med ‘klipklappere på’ uden at vide hvor turen går hen, begiver jeg mig afsted. Uden ide om tid og sted, lader jeg mit hjerte være min guide.

aqua jungle park hurghada Det næste år bliver klart rigtig hårdt, der er mange datoer der kommer til at minde en om tabet. Men jeg har valgt at se det her som mit livs største udfordring, men også mit livs mission for at komme igennem det. Jeg håber på jeg når i mål. Man når sjældent i mål uden knubs, og jeg forventer heller ikke andet end en del blå mærker på kroppen.

uheld ejer baunehøj I dag kan jeg sætte kryds ved den første dato jeg vidste ville knibe lidt i hjertet. Jeg kan stadig se hans fjogede smil, når jeg kiggede tilbage fra min række ned på hans. Han rykkede sig ikke i 13 timer, han sad bare og nød, han kunne slappe af, og se alle de film han havde lyst til uden der var nogen der krævede noget af ham. Jeg tror faktisk ikke der er mange der har krævet så meget af min far, men hans egne krav til sig selv, gjorde det tit svært, at nå målet. Jeg vil i hvert fald huske mig selv på altid at sigte efter stjernerne, men det er også okay ikke altid at skyde én ned 🌟

irving bonshaw tower XX
R

daisy club spontinivej Samme tid sidste år gammel forladt kirkegård.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

nikon kamera digital kendt hund tegneserie Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med stamtræ uden navne *

rihanna 2016 songs

lagt sin stomi tilbage

wellness ophold tilbud

kønsbestemmelse af fostre

sports 24 vejle

 

Næste indlæg

jimmy butler hair 2017